Buitenschoolse opvang

|Buitenschoolse opvang
Buitenschoolse opvang 2018-12-06T12:29:13+01:00

Als uw kind naar school gaat breekt een nieuwe tijd aan. En tussen de leeftijd van 4 en 12 jaar maakt uw kind een enorme ontwikkeling door. We kennen deze ontwikkeling en bieden voor ieder kind een veilige haven met genoeg afwisselende activiteiten. Meedoen mag maar hoeft niet. We zullen uw kind stimuleren tot het ontdekken van nieuwe talenten, maar wij vinden het net zo belangrijk dat uw kind na een drukke schooldag tot rust kan komen.

Al onze BSO-locaties zijn vlakbij de basisschool of zelfs in de school. Wij sluiten aan bij de schooltijden en studiedagen van de basisschool. Deze vorm van opvang kan plaatsvinden voor schooltijd (voorschoolse opvang VSO), na schooltijd (naschoolse opvang NSO), op studiedagen van de school en in de schoolvakanties.

Sport BSO: BSO Buitengewoon

In Heerhugowaard kunnen de oudere BSO-kinderen terecht op onze sport-BSO: BSO Buitengewoon. Wij vinden sporten en bewegen erg belangrijk voor de ontwikkeling en gezondheid van kinderen. Spelenderwijs leren ze nieuwe technische vaardigheden, samenwerken, grenzen verleggen, respect en sportief gedrag. Ook wordt er aandacht besteed aan het trainen van de motorische vaardigheden.

De kinderen kunnen op terecht bij voetbalclub Reigerboys op maandag, dinsdag en donderdag

Dat Blosse Buitengewoon! op een voetbalclub plaatsvindt, betekent niet dat er alleen maar gevoetbald wordt. Zeker niet! Er zijn allerlei sportieve en actieve activiteiten. Kinderen kunnen kennismaken met diverse sporten en zullen lekker bewegen, en dat ook voornamelijk buiten

Dagindeling
Dagindeling
Flexibele opvang
Flexibele opvang
Schoolvakanties
Schoolvakanties
Vestigingen
Vestigingen