Campus Columbus 2019-08-26T13:05:14+01:00

Welkom bij Dalton Kindcentrum Campus Columbus!

Op Campus Columbus komen kinderen samen om te groeien, te leren, te spelen, ontmoeten en alle talenten te ontwikkelen. Het hele jaar door. Campus Columbus is gehuisvest in een gebouw waarin één professioneel team onderwijs, opvang en opvoeding op elkaar afstemt. De Dalton kernwaarden zijn hierin onze gezamenlijke pedagogische grondslag (zie ook het Dalton werkboek onderaan deze pagina).  

Kijk voor meer informatie ook op www.campuscolumbus.nl

Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar

De BSO-groep heet La Niña. La Niña is vernoemd naar één van de schepen van Columbus op weg naar Amerika. Deze opvang is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar vóór en na de tijd dat zij in de onderwijsunits zijn, tijdens studiedagen en in de vakanties. U kunt kiezen uit diverse pakketten: BSO school- en vakantieweken, BSO schoolweken, BSO vakantieweken.

Onze vroege opvang is open op maandag t/m vrijdag van 7:30 uur tot 8:30 uur (7:00 uur is mogelijk op aanvraag en bij voldoende aanmeldingen). Als het onderwijs begint, brengen de teamleden de kinderen naar de units. De BSO is geopend tot 18.00 uur.

De teamleden halen de kinderen ’s middags op om naar La Niña te gaan. Er zijn basisgroepen op basis van leeftijd en de onderwijsunits. In de basisgroep starten de kinderen met iets eten en drinken. Daarna kunnen ze kiezen waar en met wie ze willen spelen in de verschillende speelhoeken of buiten.

Bij La Niña staat ontspanning voor de kinderen centraal, een vertrouwde plek om na de unit naar toe te gaan. We vinden het belangrijk dat kinderen bij La Niña de ruimte krijgen om naar eigen behoefte een activiteit te kiezen en samen te zijn.

LRK-nummer buitenschoolse opvang: 899401478

U kunt ook bij ons terecht voor een kinderdagverblijf en peuterspeelzaal.

Kinderdagverblijf De Nieuwe Wereld voor kinderen van 0 tot 4 jaar: klik hier voor meer informatie

Peuterspeelzaal La Pinta voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar: klik hier voor meer informatie

Campus Columbus
Weegbree 2-4
1705 RA Heerhugowaard
072 – 572 71 11

logo Campus Columbus

Schrijf uw kind vandaag nog in en vul het inschrijf formulier in.

Inschrijven

Een keer rondkijken? Vraag een rondleiding aan.

Rondleiden

Download hier het GGD rapport

Download hier het pedagogisch werkplan

Download hier het Dalton werkboek