De Groene Linde 2020-01-28T16:58:09+01:00

De Groene Linde is een groene locatie. Dit betekent dat we kinderen in contact brengen met de natuur en de natuurlijke elementen.

We zijn ervan overtuigd dat spelenderwijs beleven van de natuur bijdraagt aan een gezonde ontwikkeling van uw kind. De kinderen spelen, eten en slapen veel buiten. We gaan samen met de kinderen op ontdekkingsreis in onze groene avontuurlijke tuin: in de bosjes kruipen, spelen met zand en water, lopen op het blotevoetenpad en helpen met de plantjes in de moestuin. Ook het eten dat we de kinderen aanbieden is grotendeels biologisch.

Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar

Uw kind kan bij De Groene Linde terecht voor en na schooltijd in schoolweken, tijdens studiedagen en in de schoolvakanties. U kunt kiezen uit diverse pakketten: BSO school- en vakantieweken, BSO schoolweken, BSO vakantieweken. De kinderen hebben een vaste eigen basisgroep waar ze zoveel mogelijk dezelfde kinderen en dezelfde medewerkers zien. de BSO bestaat uit 2 groepen: De Papegaaien van maximaal 20 kinderen en De Kaketoes met maximaal 10 kinderen.

Er worden veel leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd zoals knutselen, voetballen, kapla bouwen en uiteraard veel met elkaar buitenspelen!

Onze voorschoolse opvang is open op maandag t/m vrijdag van 7:30 uur tot 8:45 uur (vanaf 7:00 uur op aanvraag en bij voldoende aanmeldingen). De kinderen worden door de medewerkers naar school gebracht, of opgehaald door een taxi die hen naar school brengt.

Naschoolse opvang is geopend van maandag tot en met vrijdag, vanaf het moment dat de school uit is tot 18:00 uur.

LRK-nummer buitenschoolse opvang: 123539985

U kunt ook bij ons terecht voor een kinderdagverblijf en peuteropvang.

Kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar: klik hier voor meer informatie

Peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar: klik hier voor meer informatie

Kindercentrum
De Groene Linde

Lindenlaan 2c
1701 GV Heerhugowaard

Schrijf uw kind vandaag nog in en vul het inschrijf formulier in.

Inschrijven

Een keer rondkijken? Vraag een rondleiding aan.

Rondleiden

Download hier het GGD rapport

Download hier het pedagogisch werkplan