Kindcentrum De Paperclip

Kindcentrum De Paperclip 2020-09-21T09:24:18+01:00

Kindcentrum De Paperclip biedt in de Schrijverswijk een doorgaande leerlijn voor alle kinderen van 2 tot 12 jaar. Kinderopvang en onderwijs delen samen een pand, en werken nauw met elkaar samen. Door de kleinschaligheid is er veel persoonlijk contact met kinderen en ouders. De BSO biedt leuke afwisselende activiteiten en sluit ook aan bij de doe-blokken van school. In de peuterspeelzaal is er veel aandacht voor de taalontwikkeling.

Kijk ook eens op www.depaperclip.nl

Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Uw kind kan bij Kindcentrum De Paperclip terecht voor en na schooltijd in schoolweken, tijdens studiedagen en in de schoolvakanties. U kunt kiezen uit diverse pakketten: BSO school- en vakantieweken, BSO schoolweken, BSO vakantieweken.

De kinderen hebben een vaste, eigen basisgroep waar ze zoveel mogelijk dezelfde kinderen en medewerkers zien. De buitenschoolse opvang heet de Klipper en hier worden max. 20 kinderen opgevangen en begeleid door twee pedagogisch medewerkers. De BSO beschikt over een eigen – gezellig ingerichte – groepsruimte waar kinderen kunnen knutselen, bouwen, spelletjes kunnen doen etc. Ook maken we gebruik van de gymzaal en de keuken in het wijkcentrum voor leuke activiteiten voor de kinderen. Als de weersomstandigheden het toelaten spelen we dagelijks buiten. De jongste kinderen spelen op het dakterras en de oudste kinderen op het schoolplein. Ook maken we gebruik van het voetbalveldje in de buurt.

Onze voorschoolse opvang is open op maandag t/m vrijdag van 7:30 uur tot 8:30 uur. Als de school begint, brengt de medewerker de jongste kinderen naar de klas, terwijl de oudere kinderen zelf naar hun klas mogen lopen.

Naschoolse opvang is geopend van maandag tot en met vrijdag, vanaf het moment dat de school uit is, tot 18:00 uur.

Ook kunt u bij ons terecht voor de tussenschoolse opvang bij de Paperclip.

LRK-nummer buitenschoolse opvang: 159140912

U kunt ook bij ons terecht voor peuteropvang

Peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar: klik hier voor meer informatie

Kindcentrum
De Paperclip

Van Eedenplein 9
1702 GW Heerhugowaard
072-5715787

Schrijf uw kind vandaag nog in en vul het inschrijf formulier in.

Inschrijven

Een keer rondkijken? Vraag een rondleiding aan.

Rondleiden

Download hier het GGD rapport

Download hier het pedagogisch werkplan