Kindcentrum De Vaart

Kindcentrum De Vaart 2020-02-21T16:32:29+01:00

Welkom bij Kindcentrum De Vaart

Je groeit hier samen!

De opvang op De Vaart biedt vertrouwde opvang van 7:00 tot 18:30 voor elk kind. Met ons aanbod streven we ernaar een rijke omgeving te bieden waar elk kind kan groeien en samen plezier beleven. En voor u het combineren van werken en zorgen voor kind(eren) te vergemakkelijken. We staan voor Verbinden, Vertrouwen, Verrijken en Vooruitgang. Dit maakt De Vaart uniek. Zo zorgen wij er samen voor dat het Kindcentrum De Vaart een plek kan zijn waar iedereen met plezier naar toe gaat om te leren, te werken en samen te groeien!

Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Uw kind kan bij Kindcentrum De Vaart terecht voor en na schooltijd in schoolweken, tijdens studiedagen en in de schoolvakanties. U kunt kiezen uit diverse pakketten: BSO school- en vakantieweken, BSO schoolweken, BSO vakantieweken.

De kinderen hebben een vaste, eigen basisgroep waar ze zoveel mogelijk dezelfde kinderen en medewerkers zien. Er zijn 2 groepen: De Kajuit voor maximaal 20 kinderen vanaf 8 jaar en De Kombuis voor maximaal 16 kinderen van 4 tot en met 7 jaar. Omdat de BSO in school is gevestigd, is overdracht en afstemming vanzelfsprekend. Ook is er eenduidigheid voor kinderen in de omgang en regels van onderwijs en opvang.

Er worden veel leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd zoals knutselen, voetballen, koken en bakken, kapla bouwen en uiteraard vooral plezier beleven met elkaar! Ook hebben we een knutselatelier waar elke dag een activiteit wordt aangeboden.

Onze voorschoolse opvang is open op maandag t/m vrijdag van 7:30 uur tot 8:30 uur (7:00 uur op aanvraag en bij voldoende aanmeldingen). Als de school begint, brengt de medewerker de jongste kinderen naar de klas, terwijl de oudere kinderen zelf naar hun klas mogen lopen.

Naschoolse opvang is geopend van maandag tot en met vrijdag, vanaf het moment dat de school uit is, tot 18:00 uur.

LRK-nummer buitenschoolse opvang: 223875831

U kunt ook bij ons terecht voor een kinderdagverblijf en peuteropvang.

Kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar: klik hier voor meer informatie

Peuteropvang voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar: klik hier voor meer informatie

Kindcentrum De Vaart
Standermolen 2

1703 NK Heerhugowaard

072 – 571 64 98

Schrijf uw kind vandaag nog in en vul het inschrijf formulier in.

Inschrijven

Een keer rondkijken? Vraag een rondleiding aan.

Rondleiden

Download hier het GGD rapport

Download hier het pedagogisch werkplan