Jozef Kindcentrum in Egmond aan den Hoef

|||Jozef Kindcentrum in Egmond aan den Hoef
Jozef Kindcentrum in Egmond aan den Hoef 2020-01-28T17:13:02+01:00

Onderwijs en opvang voor alle kinderen van 0 tot en met 12 jaar uit Egmond en omgeving. Een gezin met kleine kinderen is druk. In het spitsuur van uw leven ontzorgen wij u in Jozef Kindcentrum met onderwijs en opvang voor uw kind(eren). Onze medewerkers helpen uw kind het beste uit zichzelf te halen.

BSO Ondersteboven in Egmond aan den Hoef is te vinden naast de Sint Jozefschool. Hier is plaats voor maximaal 20 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. We beschikken over een eigen binnenruimte waar de kinderen vrij kunnen spelen. Buiten spelen kan op het schoolplein waar een speelhuis, zandbak en tafeltennistafel is.

Samen met de Sint Jozefschool bouwen we aan een Kindcentrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar, waarin opvang en onderwijs op elkaar afgestemd wordt zodat alle kinderen een goede start hebben op de basisschool.

De BSO in Egmond aan den Hoef is op schooldagen geopend. Ook op studiedagen en in de schoolvakanties kan uw kind bij ons terecht. We werken dan met een vakantieprogramma vol met uitdagende activiteiten en uitstapjes voor de kinderen.

Gratis TSO bij BSO sint Jozefschool in Egmond aan den Hoef! Wanneer uw kind gebruik maakt van onze naschoolse opvang bij de Jozefschool, betalen wij de tussenschoolse opvang (de overblijf) van die dag.

Telefoon: 06 27 11 51 21

LRK-nummer: 118689204

U kunt ook bij ons terecht voor kinderdagopvang en peuteropvang. 

Kinderdagverblijf ’t Jozefslotje voor kinderen van 0 tot 4 jaar: klik hier voor meer informatie

Peuteropvang ’t Peuterslot voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar: klik hier voor meer informatie

Jozef Kindcentrum
Prinses Marijkelaan 1
1934 EA Egmond ad Hoef
06 – 27 11 51 21

Schrijf uw kind vandaag nog in, en vul het inschrijf formulier in.

Inschrijven

Een keer rondkijken? Vraag een rondleiding aan.

Rondleiden

Download hier het GGD rapport

Download hier het pedagogisch werkplan