Gastouder aan huis nodig?

||Gastouder aan huis nodig?
Gastouder aan huis nodig? 2018-04-23T08:27:46+01:00
Nanny komt bij u thuis

Een gastouder aan huis komt bij u thuis om op uw kind(eren) te passen en brengt uw kind(eren) eventueel naar school en (sport)clubs. Ook kan zij licht huishoudelijk werk voor u doen, zoals bijvoorbeeld wassen, strijken en het eten voorbereiden. Zij is maximaal 3 dagen per week beschikbaar.

Een gastouder brengt rust en continuïteit in uw gezin: uw kind wordt opgevangen in zijn/haar eigen vertrouwde omgeving, u hoeft uw kind niet te halen en te brengen en ook wanneer uw kind ziek is, kunt u deze met een gerust hart thuislaten bij de nanny.

Onze gastouder
De gastouders die wij inzetten voldoen aan alle eisen. De gastouder is enthousiast en heeft plezier in het omgaan met kinderen. Wanneer u een gastouder inzet, kunt met een gerust hart de deur uitgaan.

De gastouder aan huis kan maximaal 6 kinderen tegelijkertijd opvangen, waarvan maximaal 5 kinderen onder de 4 jaar, maximaal 4 kinderen van 0 en 1 jaar waarvan maximaal 2 kinderen van 0 jaar.

Werkwijze
Wanneer u interesse heeft in onze gastouder aan huis, ontvangt u allereerst een intakeformulier van ons. Zodra wij het ingevulde intakeformulier retour hebben ontvangen, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek bij u thuis. Tijdens dit intakegesprek nemen wij uitgebreid uw wensen door en maken we een volledig beeld van uw gezinssituatie. Vervolgens gaan we op zoek naar een passende match. We dragen tenminste één kandidaat aan u voor, voor een nadere kennismaking bij u thuis. U beslist of u verder wil met deze kandidaat, zo niet stellen wij u een nieuwe kandidaat voor.