Tarieven

Tarieven 2018-04-23T08:34:30+01:00
Alles inclusief

Onze gastouders werken zelfstandig: zij bepalen zelf hun uurloon. Daarnaast betaalt u bureaukosten per opvanguur, voor maximaal 2 kinderen. Neemt u geen opvanguren af, dan betaalt u ook geen bureaukosten. De medewerker van het gastouderbureau vertelt u graag meer over onze tarieven.

Voor gastouder aan huis betaalt u een vast bedrag per uur, ongeacht het aantal kinderen. Daarnaast betaalt u bureaukosten per opvanguur voor het intakegesprek aan huis, werving, selectie en screening van kandidaten, opstellen van de contracten, het uitvoeren van de Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid bij u aan huis en het kennismakingsgesprek met u en de gastouder, inclusief contractbespreking.

Het gastouderbureau van Blosse is een geregistreerd bureau dat voldoet aan de wettelijke eisen. We zijn opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Dit betekent dat u voor gastouderopvang zowel voor de bureaukosten als de opvanguren kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Kijk op http://www.toeslagen.nl  hoeveel toeslag u ontvangt.