Communicatie

||Communicatie
Communicatie 2019-10-07T08:17:53+01:00
Uw kind staat centraal

Uw kind staat centraal. Daarom vinden wij het belangrijk om met elkaar te delen wat er thuis en op de opvang gebeurt.

Op de kinderdagverblijven en op de BSO’s werken we met een digitaal ouderportaal/app: Konnect. Konnect is een ouderportal dat speciaal ontwikkeld is voor de kinderopvang. Het is een veilige, persoonlijke internetomgeving met diverse handige mogelijkheden om u, als ouder, op een verrassende manier te betrekken bij de opvang van uw kinderen.

Door het gebruik van Konnect geven wij u een indruk van een dag bij onze opvang. Dit doen we door middel van een digitaal schriftje en foto’s. U als ouder kunt zelf ook terug schrijven. Nieuwsberichten en relevante informatie ontvangt u via Konnect.

Deze manier van communiceren is een aanvulling op ons directe contact met ouders: geen vervanging! Het contact tijdens de haal- en brengmomenten blijven belangrijk en waardevol. Op deze manier maken we op een persoonlijke manier een opvangdag inzichtelijk en betrekken we u als ouder erbij. Op het moment dat u het beste uitkomt kunt u via onze app lezen hoe uw kind het bij ons heeft gehad.

Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken voor een individueel gesprek met de pedagogisch medewerker.

Heeft u suggesties of tips voor ons? Altijd goed!  Wij staan hiervoor open. Mail gerust naar welkom@blosse.nl of bel met 072 566 02 00.