Kindcentrum De Hoge Ven

Kindcentrum De Hoge Ven 2020-02-24T13:15:27+01:00

Welkom bij Kindcentrum De Hoge Ven!

In ons Kindcentrum werken verschillende partners met elkaar samen: samenwerkingsscholen De Doorbraak en De Torenven, Blosse Opvang en GGD Hollands-Noorden. Wij dragen samen de zorg voor kinderen van 0 tot 13 jaar om in een speelse, gezonde en veilige omgeving, zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken.

Kijk voor meer informatie ook op www.hogeven.nl

Kinderdagverblijf 

Het kinderdagverblijf bij De Hoge Veen heet Snuffie en is gelegen naast De Hoge Ven en heeft twee groepen die elk hun eigen groepsruimte hebben: de Paarse en de Lila groep. Beide groepen bieden opvang voor kinderen van 10 weken tot 4 jaar. De groepen komen uit op de speelzaal. De speelzaal heeft een grote grondbox voor de allerjongsten, maar biedt ook volop uitdaging voor de grotere kinderen (speelkasteel met glijbaan, speelauto). Gedurende de dag zijn er verschillende momenten waarop de kinderen van de groepen elkaar kunnen ontmoeten in de speelzaal.

Elke groep heeft eigen slaapkamertjes (er is ook de mogelijkheid om in een buitenbedje te slapen) en een aangrenzende verschoon- en toiletruimte. Er is een centrale keuken. Verder kunnen de kinderen spelen in een grote tuin met voldoende uitdaging. Tussen school en het kinderdagverblijf in ligt de ‘kas’: deze is gedeeltelijk ingericht voor de grotere peuters om meer speelruimte te hebben bij slecht weer.

Kinderdagverblijf Snuffie is geopend van maandag tot vrijdag, van 7.30 tot 18.30 uur.

LRK-nummer: 207745079

U kunt ook bij ons terecht voor peuteropvang en buitenschoolse opvang

Peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar: klik hier voor meer informatie

Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar: klik hier voor meer informatie

KDV Snuffie
Doorbraak 22
1749 AM Warmenhuizen
telefoon: 0226-399921

Schrijf uw kind vandaag nog in, en vul het inschrijf formulier in.

Inschrijven

Een keer rondkijken? Vraag een rondleiding aan.

Rondleiden

Download hier het pedagogisch werkplan

Download hier het GGD rapport