Campus Columbus

Campus Columbus 2020-01-28T16:41:24+01:00

Welkom bij Dalton Kindcentrum Campus Columbus!

Op Campus Columbus komen kinderen samen om te groeien, te leren, te spelen, ontmoeten en alle talenten te ontwikkelen. Het hele jaar door. Campus Columbus is gehuisvest in een gebouw waarin één professioneel team onderwijs, opvang en opvoeding op elkaar afstemt. De Dalton kernwaarden zijn hierin onze gezamenlijke pedagogische grondslag (zie ook het Dalton werkboek onderaan deze pagina).  

Kijk voor meer informatie ook op www.campuscolumbus.nl

Kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Het kinderdagverblijf bestaat uit drie groepen. De babygroep heet “De Nieuwe Wereld” en is voor maximaal 9 kinderen in de leeftijd vanaf 10 weken t/m 2 jaar.  De twee peutergroepen heten “La Pinta” en hier kunnen elk maximaal 13 kinderen terecht in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. De groepen werken nauw samen en houden hun deuren zoveel mogelijk open. Uw kind komt volop in contact met andere kinderen en doet al spelend, in een veilige omgeving, sociale vaardigheden op.

U kunt bij ons terecht van maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur (7:00 uur op aanvraag en bij voldoende aanmeldingen). Kinderen in de leeftijd vanaf 10 weken tot maximaal 4 jaar kunnen een hele of halve dag naar de dagopvang. De minimale afname is 2 dagdelen of 1 hele dag.

Bij de Nieuwe wereld werken we vanuit de Dalton kernwaarden: samenwerken, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, reflectie en effectiviteit. Bij een opvang die volgens de Dalton kernwaarden werkt worden de kinderen spelenderwijs uitgedaagd op ontdekkingstocht te gaan en worden daarmee gestimuleerd in hun ontwikkeling. Kinderen hebben de innerlijke drang om op ontdekking te gaan en die ruimte willen we ze bieden bij de Nieuwe Wereld. Wij willen kinderen helpen zich te ontwikkelen tot zelfstandige personen, die hun eigen keuzes kunnen maken en daar hoort ook bij verantwoording kunnen dragen voor de consequenties van hun keuzes.

LRK-nummer: 432411094

U kunt ook bij ons terecht voor peuteropvang en buitenschoolse opvang.

Peuteropvang La Pinta voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar: klik hier voor meer informatie

Buitenschoolse opvang La Niña voor kinderen van 4 tot 12 jaar: klik hier voor meer informatie

Campus Columbus
Weegbree 2-4
1705 RA Heerhugowaard

logo Campus Columbus

Schrijf uw kind vandaag nog in en vul het inschrijf formulier in.

Inschrijven

Een keer rondkijken? Vraag een rondleiding aan.

Rondleiden

Download hier het GGD rapport

Download hier het pedagogisch werkplan

Download hier het Dalton werkboek