Kindcentrum De Vaart

Kindcentrum De Vaart 2020-11-17T10:28:30+01:00


Welkom bij Kindcentrum De Vaart.

Je groeit hier samen!

De opvang op De Vaart biedt vertrouwde opvang voor elk kind. Met ons aanbod streven we ernaar een rijke omgeving te bieden waar elk kind kan groeien en samen plezier beleven. En voor u het combineren van werken en zorgen voor kind(eren) te vergemakkelijken. We staan voor Verbinden, Vertrouwen, Verrijken en Vooruitgang. Dit maakt De Vaart uniek. Zo zorgen wij er samen voor dat het Kindcentrum De Vaart een plek kan zijn waar iedereen met plezier naar toe gaat om te leren, te werken en samen te groeien!

Kinderdagverblijf “De Matroosjes” voor kinderen van 0 tot 4 jaar

We hebben plaats voor een maximaal 12 kinderen. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur (vanaf 7.00 uur op aanvraag en bij voldoende aanmeldingen). Kinderen in de leeftijd vanaf 10 weken tot maximaal 4 jaar kunnen een hele of halve dag naar de dagopvang. De minimale afname is 2 dagdelen of 1 hele dag.

Bij de Matroosjes werken we ontwikkelingsgericht met de methode Piramide, net als op de basisschool. Door de samenwerking binnen het Kindcentrum wordt een doorgaande ontwikkelingslijn bevorderd en is de overgang naar school wat minder groot. Er is een eenduidige werkwijze die aansluit bij de behoefte van het kind.

Peutergroep “De Ketelbinkies” voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Kinderen van 2 tot 4 jaar kunnen voor halve dag opvang terecht op de groep “De Ketelbinkies”. De peuters krijgen op deze groep een peuterprogramma aangeboden met veel taal en activiteiten die aansluiten bij hun ontwikkeling.
Deze groep is geopend van maandag t/m vrijdag 7.30-13.00 uur. In de middag wordt deze groep samengevoegd met “De Matroosjes”

LRK-nummer kinderdagverblijf: 292671106

U kunt ook bij ons terecht voor peuteropvang en buitenschoolse opvang 

Peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar: klik hier voor meer informatie

Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar: klik hier voor meer informatie

Kindcentrum De Vaart
Standerdmolen 2
1703 NK Heerhugowaard

072 5716498

Schrijf uw kind vandaag nog in en vul het inschrijf formulier in.

Inschrijven

Een keer rondkijken? Vraag een rondleiding aan.

Rondleiden

Download hier het GGD rapport

Download hier het pedagogisch werkplan