Kindcentrum Sint Jan

Kindcentrum Sint Jan 2020-02-18T10:48:36+01:00

Welkom bij Kindcentrum Sint Jan, een Kindcentrum waarbij onderwijs en opvang voor kinderen 0 tot 13 jaar onder één dak plaatsvindt.

Kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar

In Kindcentrum Sint Jan zijn 2 kinderdagverblijfgroepen gevestigd: Het Molentje en De Hertjes. Het Molentje is een groep voor kinderen van 0 tot circa 2,5 jaar. Binnen deze groep worden de baby’s en dreumesen opgevangen. Vanaf ongeveer 2,5 jaar gaan de kinderen door naar de peutergroep De Hertjes. Als kinderen al toe zijn aan meer peuteractiviteiten maar nog geen 2,5 jaar zijn, kunnen ze natuurlijk al eerder voor een deel van de dag bij Het Molentje spelen.

Ons Kindcentrum ligt in Waarland vlak bij de molen en het hertenkamp. We vinden het dorpse en groene karakter van het Kindcentrum een grote meerwaarde en willen dat ook laten zien in onze opvang. Niet alleen door de namen van de groepen (de Hertjes en het Molentje) maar ook door de manier waarop wij de opvang vorm geven. Voorbeelden zijn: de voorkeur voor natuurlijke materialen, we gebruiken biologisch (af(wasmiddel), we doen de boodschappen bij de plaatselijke winkel en we gaan veel de omgeving in met de kinderen, eventueel met de bolderkar.

We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur (vanaf 7.00 uur op aanvraag en bij voldoende aanmeldingen).

U kunt ook bij ons terecht voor een peutergroep en buitenschoolse opvang 

Peutergroep Kindcentrum Sint Jan voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar: klik hier voor meer informatie

Buitenschoolse opvang Kindcentrum Sint Jan voor kinderen van 4 tot 13 jaar: klik hier voor meer informatie

Volleringweg 24   

1738 BT Waarland 

 06 13136208

Schrijf uw kind vandaag nog in en vul het inschrijf formulier in.

Inschrijven

Een keer rondkijken? Vraag een rondleiding aan.

Rondleiden

Download hier het GGD rapport van deze locatie.

Download hier het pedagogisch werkplan