Jozef Kindcentrum

Jozef Kindcentrum 2020-01-28T17:09:04+01:00

Onderwijs en opvang voor alle kinderen van 0 tot en met 12 jaar uit Egmond en omgeving. Een gezin met kleine kinderen is druk. In het spitsuur van uw leven ontzorgen wij u in Jozef Kindcentrum met onderwijs en opvang voor uw kind(eren). Onze medewerkers helpen uw kind het beste uit zichzelf te halen.

Kinderdagverblijf “’t Jozefslot” maakt deel uit van Jozef Kindcentrum bij de St. Jozefschool in Egmond aan den Hoef.  Hier is naast het kinderdagverblijf ook de peuteropvang ’t Peuterslot en BSO Ondersteboven te vinden. We beschikken over een eigen binnenruimte waar de kinderen uiteraard veilig kunnen spelen. Buiten spelen kan op het schoolplein waar een speelhuis, zandbak en tafeltennistafel is. De buitenruimte voor het kinderdagverblijf is afgescheiden door een hek.

Samen met de Sint Jozefschool bouwen we aan een Kindcentrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar, waarin opvang en onderwijs op elkaar afgestemd wordt zodat alle kinderen een goede start hebben op de basisschool.

Kinderdagverblijf ’t Jozefslot bestaat uit 1 verticale groep, voor kinderen vanaf 10 weken tot 4 jaar en er is plaats voor maximaal 11 kinderen per dag.  Uw kind kan bij ons terecht op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur (vanaf 7:00 uur op aanvraag en bij voldoende aanmeldingen).

LRK-nummer: 964207527

 U kunt ook bij ons terecht voor peuteropvang en buitenschoolse opvang.

Peuteropvang ’t Peuterslot voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar: klik hier voor meer informatie

Buitenschoolse opvang Ondersteboven voor kinderen van 4 tot 12 jaar: klik hier voor meer informatie

Jozef Kindcentrum
Prinses Marijkelaan 1
1934 EA Egmond ad Hoef
06 – 27 11 51 21

Schrijf uw kind vandaag nog in, en vul het inschrijf formulier in.

Inschrijven

Een keer rondkijken? Vraag een rondleiding aan.

Rondleiden

Download hier het GGD rapport

Download hier het pedagogisch werkplan