Kinderdagverblijf Snoopy

Kinderdagverblijf Snoopy 2019-10-10T14:13:15+01:00

Welkom bij Kinderdagverblijf Snoopy in Tuitjenhorn

Kinderdagverblijf Snoopy heeft vijf groepen die elk hun eigen groepsruimte hebben: de Blauwe groep babygroep voor kinderen van 10 weken tot 2 jaar en vier groepen voor kinderen van 10 weken tot 4 jaar: de Rode, Groene, Gele en Oranje groep.
De Blauwe en Rode groep komen uit op de centrale hal, de Groene, Gele en Oranje groep grenzen aan de speelzaal. De speelzaal heeft een grote grondbox voor de allerjongsten, maar biedt ook volop uitdaging voor de grotere kinderen (glijbaan, speelauto, leestent). Gedurende de dag zijn er verschillende momenten waarop de kinderen van verschillende groepen elkaar kunnen ontmoeten in de hal of de speelzaal.
Elke groep heeft eigen slaapkamertjes (er is ook de mogelijkheid om in een buitenbedje te slapen) en een aangrenzende verschoon- en toiletruimte. Ook beschikken we over een atelier voor knutselactiviteiten of 3+activiteiten (voor de oudste peuters) en een centrale keuken. Verder is een grote tuin waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen in de zandbak, appels kunnen rapen van de appelboom, fietsen, glijden van de glijbaan of een kijkje kunnen nemen bij het kippenhok.
Kinderdagverblijf Snoopy is geopend van maandag tot vrijdag, van 7.30 tot 18.30 uur.

LRK-nummer: 136787575

U kunt ook bij ons terecht voor buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang De Jungle voor kinderen van 4 t/m 12 jaar: klik hier voor meer informatie

KDV Snoopy
Oostwal 4
1747 EZ Tuitjenhorn
0226-393970
 

Schrijf uw kind vandaag nog in, en vul het inschrijf formulier in.

Inschrijven

Een keer rondkijken? Vraag een rondleiding aan.

Rondleiden

Download hier het pedagogisch werkplan

Download hier het GGD rapport