Kindcentrum De Hoge Ven

Kindcentrum De Hoge Ven 2020-02-24T13:17:49+01:00

Welkom bij Kindcentrum De Hoge Ven!

In ons Kindcentrum werken verschillende partners met elkaar samen: samenwerkingsscholen De Doorbraak en De Torenven, Blosse Opvang en GGD Hollands-Noorden. Wij dragen samen de zorg voor kinderen van 0 tot 13 jaar om in een speelse, gezonde en veilige omgeving, zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken.

Kijk voor meer informatie ook op www.hogeven.nl

Peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar

De peuteropvang bij De Hoge Ven heet “De Stapvogel” en is ideaal voor peuters van 2 tot 4 jaar om die het leuk vinden om een (extra) ochtendje samen te spelen, ontdekken en leren met leeftijdsgenootjes. Zo wennen ze ook vast aan de basisschool.

Bij de Stapvogel wordt spelenderwijs gewerkt aan Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) met programma Uk & Puk. Hierbij worden leuke en leerzame activiteiten gedaan rondom een thema, zoals bijvoorbeeld “Regen”, “Ik en mijn familie” of “Reuzen en kabouters”. De peuters spelen iedere ochtend lekker buiten op het besloten buitenterrein van kinderdagverblijf Snuffie.

De peuteropvang is tijdens de schoolweken 5 ochtenden per week open. De minimale afname is twee ochtenden, omdat we zien dat kinderen dan beter kunnen wennen en zich sneller op hun gemak voelen. Eén ochtend is mogelijk als uw kind hiernaast ook naar het kinderdagverblijf gaat. De kinderen gaan in de middag niet naar de Stapvogel: ideaal voor peuters die thuis nog een middagslaapje of rustmoment nodig hebben. In de schoolvakanties zijn de kinderen vrij.

De openingstijden sluiten aan bij de schooltijden van de Hoge Ven:

  • maandag, dinsdag en donderdag van 8.45 – 11.45 uur.
  • woensdag en vrijdag van 8.45 – 12.15 uur (let op: voor deze ochtenden betaalt u iets meer, want de Stapvogel is op deze dagen een half uur langer open. Wanneer u toeslag vanuit de gemeente krijgt, ontvangt u geen toeslag over dit half uur).

LRK-nummer: 207745079

U kunt ook bij ons terecht voor een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang

Kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar: klik hier voor meer informatie

Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar: klik hier voor meer informatie

Kindcentrum
De Hoge Ven
Doorbraak 24
1749 AM Warmenhuizen
0226-393970

Schrijf uw kind vandaag nog in, en vul het inschrijf formulier in.

Inschrijven

Een keer rondkijken? Vraag een rondleiding aan.

Rondleiden

Download hier het pedagogisch werkplan

Download hier het GGD rapport