Kindcentrum Sint Jan

Kindcentrum Sint Jan 2020-02-18T10:49:19+01:00

De kinderopvang in Waarland is gevestigd in de Sint Jan School. Samen met de basisschool realiseren wij hier een Kindcentrum waarbij onderwijs en opvang voor kinderen 0 tot 13 jaar onder één dak plaatsvindt. In de school hebben wij een aantal ruimten tot onze beschikking voor de opvang.

Peutergroep De Hertjes

Peuters vanaf 2,5 jaar kunnen vijf ochtenden per week terecht voor peuteropvang. 
Samen spelen en ontdekken is niet alleen leuk voor alle kinderen maar ook leerzaam en goed voor hun ontwikkeling. Op onze peutergroep wordt uw kind uitgedaagd nieuwe dingen te ontdekken en te beleven, en leert uw kind het samenspelen met andere leeftijdsgenootjes. Een belangrijke stap in de ontwikkeling op weg naar de basisschool.

In Kindcentrum Sint Jan zijn 2 kinderdagverblijfgroepen gevestigd: Het Molentje en De Hertjes. Het Molentje is een groep voor kinderen van 0 tot circa 2,5 jaar. Vanaf ongeveer 2,5 jaar gaan de kinderen door naar de peutergroep De Hertjes.

De peuteropvang is gevestigd in een lokaal in de Sint Jan school. We werken nauw samen met de basisschool en zorgen voor een warme overdracht van de kinderen die naar groep 1 gaan. De overgang naar de basisschool zal hierdoor gemakkelijker gaan: de omgeving is immers al bekend en kinderen gaan vaak samen met een vriendje of vriendinnetje naar groep 1.

We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur. Elke dag hebben we van 8.30 tot 12.00 uur een speciaal programma voor peuters van 2 tot 4 jaar. Dit om hen voor te bereiden op de basisschool. U kunt u ervoor kiezen uw peuter alleen naar het peuterprogramma te laten gaan.

U kunt ook bij ons terecht voor een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang.

Kinderdagverblijf bij Kindcentrum Sint Jan voor kinderen van 0 tot 4 jaar: klik hier voor meer informatie

Buitenschoolse opvang bij Kindcentrum Sint Jan voor kinderen van 4 tot 13 jaar: klik hier voor meer informatie

Kindcentrum Sint Jan
Volleringweg 24, 
1738 BT Waarland
Telefoon: 06 13136208

Schrijf uw kind vandaag nog in en vul het inschrijf formulier in.

Inschrijven

Een keer rondkijken? Vraag een rondleiding aan.

Rondleiden

Download hier het GGD rapport van deze locatie.

Download hier het pedagogisch werkplan