Campus Columbus

Campus Columbus 2020-01-28T16:43:57+01:00

Welkom bij Dalton Kindcentrum Campus Columbus!

Op Campus Columbus komen kinderen samen om te groeien, te leren, te spelen, ontmoeten en alle talenten te ontwikkelen. Het hele jaar door. Campus Columbus is gehuisvest in een gebouw waarin één professioneel team onderwijs, opvang en opvoeding op elkaar afstemt. De Dalton kernwaarden zijn hierin onze gezamenlijke pedagogische grondslag (zie ook het Dalton werkboek onderaan deze pagina).  

Kijk voor meer informatie ook op www.campuscolumbus.nl

Peuteropvang voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar

Kinderen van 2,5 tot 4 jaar zijn twee dagdelen welkom bij La Pinta. Samen met andere kinderen naar hartenlust spelen, ontdekken, zingen en knutselen. Wij stimuleren de kinderen spelenderwijs, met behulp van thema’s, in hun ontwikkelingen.

We laten de kinderen kennis maken met de Dalton kernwaarden: samenwerken, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, reflectie en effectiviteit. Bij een opvang die volgens de Dalton kernwaarden werkt worden de kinderen spelenderwijs uitgedaagd op ontdekkingstocht te gaan en worden daarmee gestimuleerd in hun ontwikkeling. Kinderen hebben de innerlijke drang om op ontdekking te gaan en die ruimte willen we ze bieden bij La Pinta. Wij willen kinderen helpen zich te ontwikkelen tot zelfstandige personen, die hun eigen keuzes kunnen maken en daar hoort ook bij verantwoording kunnen dragen voor de consequenties van hun keuzes.

We werken in groepen van maximaal 15 peuters. Iedere groep wordt begeleid door een vast team van twee gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Uw kind ziet dus meestal dezelfde gezichten.

La Pinta is geopend op

  • dinsdag en vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur
  • maandag en donderdag van 8.30 tot 11.30 uur

De peuters spelen in een grote groepsruimte, hebben een eigen buitenruimte met zandbak en veel mogelijkheid om te fietsen en te bewegen.

LRK-nummer: 432411094

U kunt ook bij ons terecht voor kinderdagopvang en buitenschoolse opvang 

Kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar: klik hier voor meer informatie

Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar: klik hier voor meer informatie

Campus Columbus 
Weegbree 2-4
1705 RA Heerhugowaard

logo Campus Columbus

Schrijf uw kind vandaag nog in, en vul het inschrijf formulier in.

Inschrijven

Een keer rondkijken? Vraag een rondleiding aan.

Rondleiden

Download hier het GGD rapport

Download hier het pedagogisch werkplan

Download hier het Dalton werkboek