Kindcentrum De Paperclip

Kindcentrum De Paperclip 2020-09-14T14:45:50+01:00

Kindcentrum De Paperclip biedt in de Schrijverswijk een doorgaande leerlijn voor alle kinderen van 2 tot 12 jaar. Kinderopvang en onderwijs delen samen een pand, en werken nauw met elkaar samen. Door de kleinschaligheid is er veel persoonlijk contact met kinderen en ouders. De BSO biedt leuke afwisselende activiteiten en sluit ook aan bij de doe-blokken van school. In de peuterspeelzaal is er veel aandacht voor de taalontwikkeling.

Kijk ook eens op www.depaperclip.nl

Peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar

De peuteropvang heet De Peuterclip en biedt ruimte aan 16 kinderen (8 VVE kinderen en 8 niet-VVE kinderen) onder leiding van 2 pedagogisch mede-werkers. De openingstijden zijn:

  • maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur

De peuteropvang heeft een eigen groepsrumte op de eerste verdieping van Kindcentrum De Paperclip. De groepsruimte kent verschillende hoeken waarin de kinderen kunnen spelen. We hebben de huishoek, de bouwhoek met auto’s en een garage, de lage tafel om lekker aan te kleien, de bank om te lezen, de hoge tafel om aan te knutselen en spelen, lage bankjes en stoeltjes voor de kring.

Er is op de eerste etage ook een buitenruimte direct aangrenzend aan de groepsruimte. Tijdens het buitenspelen is er altijd begeleiding aanwezig. Er is een groot assortiment van materialen waarmee de kinderen zich kunnen vermaken. De kinderen mogen ook gebruik maken van de zandbak en de speeltoestellen.

LRK-nummer: 169266862

U kunt ook bij ons terecht voor buitenschoolse opvang 

Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar: klik hier voor meer informatie

Kindcentrum
De Paperclip
 

Van Eedenplein 9
1702 GW Heerhugowaard
072-5715787

Schrijf uw kind vandaag nog in en vul het inschrijf formulier in.

Inschrijven

Een keer rondkijken? Vraag een rondleiding aan.

Rondleiden

Download hier het GGD rapport

Download hier het pedagogisch werkplan