SKH neemt kinderopvang in Waarland over

||SKH neemt kinderopvang in Waarland over

SKH neemt kinderopvang in Waarland over

Met enthousiasme laten wij weten dat Blosse opvang per 1 juni 2017 het kinderdagverblijf, de peutergroep en de buitenschoolse opvang in Waarland van Kinderopvang De Keet overneemt.

Voor de kinderen verandert er op dit moment niets in de persoonlijke bezetting of opvangdagen. SKH continueert de opvang met vrijwel alle bekende pedagogisch medewerkers. Ook de vestiging van de opvang blijft vooralsnog hetzelfde: het kinderdagverblijf en de BSO op de Weelweg in Waarland en de peutergroep in de Sint Jan school.

Na de zomervakantie verhuist het kinderdagverblijf en de BSO naar de Sint Jan school en wordt hier per 1 september 2017 een Kindcentrum gerealiseerd. Voor de ouders zijn de komende week inloopbijeenkomsten georganiseerd om hen kennis te laten maken met de nieuwe locatiemanager alsook om te zien hoe de werkwijze, het interieur en de plattegrond er in de Sint Jan uit zal gaan zien.

SKH is met Stichting Flore (waar basisschool Sint Jan onderdeel vanuit maakt) een unieke en verregaande samenwerking aangegaan om hun gezamenlijke ideaal, een gezamenlijk aanbod voor kinderen van 0 tot 12 jaar, op alle schoollocaties, op te richten.

Op alle Flore scholen gaan de organisaties een omgeving maken waar in gezamenlijkheid kinderen worden ondersteund bij hun ontwikkeling, bij het vinden van hun plek in de wereld; een zogenaamd Kindcentrum. In het Kindcentrum zijn de grenzen tussen onderwijs en opvang, tussen spelen en leren, tussen de taken van de leraar en die van de pedagogisch medewerker vervaagd. Ouders en kinderen hebben te maken met één pedagogische missie en visie, één organisatie, één regie, één team.

Op de foto: Monique en Paul de Betuë (Kinderopvang De Keet), Jeanette de Jong en Martine Wagenaar (Blosse opvang)

2018-03-28T14:53:01+01:00 08-05-2017|